Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, ajutaţi de colegi de la inspectorate din alte judeţe intervin de peste 12 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de sortare a deşeurilor menajere amplasată în municipiul Slobozia. Focul a cuprins o suprafaţă de 1600 de metri pătraţi, gestionată de un operator privat. Nu sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Focul a pornit în interiorul unei hale metalice în care se depozitează gunoi menajer înainte de sortare, iar acţiunea este una dificilă din cauza cantităţii mari şi a faptului că sunt numeroase focare care se reaprind. Suprafaţa afectată este de 1600 de metri pătraţi.
La locul intervenţiei au început să acţioneze, încă din noaptea de sâmbătă spre duminică, pompieri din Ialomiţa, sprijiniţi de echipaje trimise în ajutor de la ISU Călăraşi Buzău şi Bucureşti-Ilfov. 
Duminică dimineaţă la faţa locului continuă să acţioneze autospeciale de stingere cu apă şi spumă din Ialomiţa, Buzău şi Bucureşti-Ilfov. 
În urma incendiului nu sunt victime. Cauza izbucnirii focului nu a fost stabilită încă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.