Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost scos, luni, de către pompieri dintr-un canal adânc de jumătate de metru, situat în spatele clădirii în care funcţionează o şcoală din municipiul Slobozia. Omul a povestit că a căzut duminică, iar piciorul i-a rămas blocat în noroi şi a petrecut noaptea în canal, fiind văzut luni dimineaţă de un trecător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, pompierii au intervenit, luni, pentru scoaterea unui bărbat în vârstă de 65 de ani rămas blocat într-un canal amplasat pe un teren viran, în spatele sălii de sport a liceului Alexandru Ioan Cuza din Slobozia.

Un trecător care l-a văzut a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Când au ajuns la el echipajele de pompieri şi medici, bărbatul era conştient, însă era confuz. Deşi canalul in care a căzut nu este mai adânc de jumătate de metru şi nu este plin cu apă, bătrânul nu a putut ieşi pentru că unul dintre picioare i-a rămas blocat în noroi.

El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spitalul din Slobozia.

Bărbatul a povestit că a căzut în canal duminică şi a rămas cu piciorul blocat în noroi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.