Trei persoane, între care un minor, au fost rănite, fiind duse la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc pe o şosea din judeţul Ialomiţa, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei, iar vehiculul s-a răsturnat, rămânând pe o parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, accidentul s-a produs în jurul orei 13:30, pe raza comunei Gura Ialomiţei. Şoferul uni autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autovehiculul a rămas pe o parte, pe marginea şoselei. 
„În urma accidentului au rezultat trei victime, doi adulţi şi un minor. Victimele conştiente  şi neîncarcerate au fost monitorizate de echipajele SMURD şi SAJ la locul intervenţiei. După acordarea primului ajutor medical, toate cele trei victime au fost  transportate de echipajele medicale la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei”, transmite ISU Ialomiţa.
Pompierii de la Garda de intervenţie Ţăndărei au asigurat de asemenea măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.