Un bărbat a murit înecat, sâmbătă, în apele braţului Borcea al Dunării, în judeţul Ialomiţa. După mai multe ore de căutări, trupul neînsufleţit a fost scos la mal de către pompieri şi scafandri, echipajul medical trimis acolo declarând decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, pompierii au fost solicitaţi să intervină în zona comunei Făcăeni, unde existau date că un bărbat a dispărut în apele braţului Borcea.
 
În sprijinul echipajelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa au intervenit şi scafandri de la ISU Bucureşti-Ilfov.
 
După patru ore de căutări, trupul bărbatului a fot găsit şi scos la mal. Echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă trimis acolo nu a putut face altceva decât să declare decesul.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.