Un urs care în această vară îşi făcea apariţia prin municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, a fost capturat în zona Universităţii. Animalul a fost tranchilizat şi transportat de jandarmii montani într-o zonă de pădure, mai îndepărtată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma unei solicitări primite, jandarmii s-au deplasat ieri seară, în municipiul Petroşani,  zona Universităţii unde un urs se afla prins într-o cuşcă montată în acest sens de către autorităţile competente. Ursul a fost tranchilizat şi transportat de către jandarmii montani şi celelalte structuri competente, în zona Polatişte unde a fost relocat, pentru siguranţa tuturor”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara. 
 
Jandarmii recomandă cetăţenilor care observă prezenţa urşilor să  nu se apropie de aceştia.
 
”În ultima perioadă au fost semnalate tot mai multe apariţii ale urşilor în municipiul Petroşani, chiar şi în locuinţele cetăţenilor acolo unde au produs pagube materiale, de aceea recomandăm cetăţenilor să nu se apropie de aceştia pentru a-i hrăni sau fotografia ci să ne solicite-ne sprijinul”, mai transmit jandarmii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.