Un bărbat de 59 de ani din comuna Hărău, judeţul Hunedoara, a murit, miercuri,, electrocutat, în timp ce tăia iarba cu o coasă electrică. Acesta a fost resuscitat aproape 80 de minute, dar în final medicii au declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Hărău, a murit în această după-amiază, în urma unui stop cardiorespirator survenit electrocutării. Bărbatul folosea o coasă electrică (trimmer) pentru a tăia iarba din curtea casei sale. La un moment dat s-a electrocutat, cel mai probabil de la cablul de alimentare al trimmerului şi a căzut secerat. Soţia a anunţat imediat dispeceratul 112 şi, până la sosirea echipajului SMURD din Simeria şi  ambulanţei SAJ, a încercat să-i acorde primul ajutor, împreună cu un vecin”, a transmis ISU Hunedoara, miercuri seară.
 
Acolo a fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Caransebeş care a ajuns în 20 de minute, cu un echipaj de prim ajutor, cu medic.
 
”Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical timp de aproape 80 de minute, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat şi a fost declarat decedat”, a precizat ISU Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.