Un bărbat în vârstă de 38 de ani din localitatea Aninoasa, judeţul Hunedoara, a suferit arsuri la mâna dreaptă şi s-a intoxicat cu fum, încercând să stingă un incendiu izbucnit la locuinţa sa. Ulterior, au intervenit pompierii şi au lichidat incendiul în aproximativ o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la acoperişul unei locuinţe din localitatea Aninoasa.

”Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit cu două autospeciale cu capacitate de 9.000 de litri şi una cu capacitate de 5.000 de litri, pentru stingerea incendiului izbucnit la acoperişul unei case situate pe strada Banciloni din Aninoasa. Până la sosirea echipajelor un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a suferit intoxicaţii cu fum şi arsuri la mâna dreaptă în timp ce încerca să stingă incendiul aflat în stare incipientă. Bărbatul a fost îngrijit de echipajul de prim ajutor şi apoi transportat la UPU Petroşani”, transmite ISU Hunedoara.

Incendiul, care a distrus acoperişul cu o suprafaţă de 120 metri pătraţi, a fost stins în mai puţin de o oră.

Arderea a deteriorat mobilier, aparate electrocasnice, geamuri termopan şi obiecte textile. Urmează să fie stabilită şi cauza izbucnirii focului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.