Traficul rutier pe DN 66, blocat în zona localităţii hunedorene Aninoasa, în urma unui accident soldat cu 13 răniţi, a fost reluat, joi după-amiază. În accident au fost implicate un microbuz care transporta 14 mineri de la mina Uricani spre casă şi un autoturism în care se aflau două persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui comunicat de presă al Centrului Judeţean  de Comunicare şi Informare Publică, în urma accidentului 13 persoane din cele două autovehicule implicate au fost rănite şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Petroşani.

"O victimă are răni mai grave, celelalte 12 au ajuns la spital cu traumatisme, dar conştiente şi cooperante. Nu au existat persoane incarcerate. La faţa locului au intervenit patru ambulanţe SMURD de la Petroşani, Vulcan, Lupeni şi Petrila şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean pentru a transporta răniţii", menţionează sursa citată.          

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Traficul rutier a fost blocat complet timp de o oră, iar la această oră circulaţia pe DN 66A a fost reluată pe un sens, după ce toate victimele au fost transportate la spital, iar autovehiculele avariate au fost îndepărtate de pe şosea.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, care circula din direcţia Aninoasa – Vulcan, a piedut controlul volanului într-o curbă la stânga, iar maşina a pătruns pe contrasens, unde a lovit microbuzul care circula regulamentar, condus de un bărbat de  53 de ani. În acest caz a fost întocmit dosar penal.

           

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.