Traficul rutier este blocat, marţi, pe autostrada A1, între Simeria şi Orăştie, după ce un TIR a derapat. Şoferul a suferit răni în zona capului şi a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, accidentul a avut loc la kilometrul 354 pe autostrada A1, între Simeria şi Orăştie.

"Accident pe autostrada A1, pe sensul Simeria - Orăştie, in care a fost implicat un autotren care a derapat blocând circulatia. În ajutorul conducătorului auto, care a suferit un traumatism la cap, intervin echipajul de prim ajutor al Detaşamentului Deva şi un echipaj cu medic al SAJ. În plus, pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la locul producerii accidentului a fost deplasat un echipaj de stingere de la Detaşamentul Deva", transmite ISU Hunedoara.

Şoferul, în vârstă de 46 de ani, ce prezintă un traumatism la cap, a fost transportat la UPU Deva constient şi cooperant.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul în zona accidentului este complet blocat pe sensul Simeria - Orăştie al autostrăzii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.