Şoferul unei maşini a murit, luni, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 66, la ieşirea din localitatea Băniţa, pe sensul spre Petroşani, în judeţul Hunedoara. El a pătruns cu autoturismul pe contrasens şi a izbit în plin o autoutilitară care circula regulamentar. Aproximativ o oră a fost închis traficul rutier în zona accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 17.40, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism pe DN 66, la ieşirea din localitatea Băniţa,  spre Petroşani (pe direcţia Haţeg-Petroşani),  a pătruns pe contrasens  şi a lovit frontal un ansamblu de vehicule (autoutilitară cu semiremorcă) ce era condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Pui. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat”, a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi  continuă cercetările în acest caz.

Traficul rutier a fost oprit în zona accidentului aproximativ o oră. Circulaţia s-a reluat la ora 18.40.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.