Poliţiştii din municipiul Brad a pornit în urmărirea unei maşini care a accelerat în momentul în care a trecut pe lângă autospeciala de Poliţie, iar după aproximativ 10 km aceasta a oprit şi poliţiştii au constatat că la volan se afla o tânără de 20 de ani care consumase alcool. După ce a fost oprită, femeia a condus maşina sa cu spatele, moment în care a lovit autoturismul Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul  nopţii  trecute, în jurul  orei 01.10, politiştii unui echipaj rutier din cadrul Politiei Municipiului Brad, în timp ce îşi desfăşurau activităţi  de control al traficului rutier pe DN 74, în localitatea Criscior, au observat  un autoturism al cărui conducător, în momentul in care a trecut pe lângă  autospeciala de poliţie, a mărit viteza de deplasare. Patrula de poliţie a pornit in urmărirea autoturismului, folosind mijloacele acustice şi luminoase din dotare (pe care l-a urmărit pe o distanţă de aproximativ 10 km, in direcţia Brad-Abrud)”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.
 
Maşina urmărită s-a oprit, la un moment dat, iar poliţiştii aveau să constate că la volan se afla o tânără de 20 de ani care consumase alcool. Imediat după ce s-a oprit, femeia a condus maşina sa cu spatele, lovind autospeciala de Poliţie. 
 
”În zona barajului Mihăileni, autoturismul s-a oprit, iar echipajul de poliţie s-a oprit în spatele acestuia, la o distanţă de aproximativ 4 m. Poliţiştii au coborât din autospecială  pentru a efectua identificarea conducătorului auto, moment în care acesta a executat manevra de mers cu spatele, lovind  autospeciala de poliţie. Conducătoarea auto, o tânără în vârstă de 20 ani,  a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  În urma evenimentului rutier nu au existat victime”, mai transmite IPJ Hunedoara.
 
In cauza, poliţişti  au întocmit dosar penal pentru conducerea autovehiculul sub influenta  băuturilor  alcoolice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.