Un accident rutoer a avit loc pe DN68, în zona localităţii Sarmizegetusa din judeţul Hunedoara. În accident au fost implicate o maşină în care se aflau patru persoane, printre care doi copii, şi un TIR. Şoferul maşinii, un bărbat de 34 de ani, a decedat în urma impactului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Accident rutier pe DN 68, în raza localităţii Sarmizegetusa, soldat cu 4 victime, 1 bărbat de 34 ani, o femeie de 39 de ani şi 2 copii de 5-6 ani. Pompierii de la Garda de intervenţie Baru şi Garda de intervenţie Bretea au acţionat pentru extragerea victimelor cu 2 autospeciale de capacitate medie dotate cu module de descarcerare”, transmite ISU Hunedoara.
 
În urma accidentului, bărbatul de 34 de ani a decedat. Celelalte trei victime au fost transportate la spital. 
 
”Bărbatul de 34 de ani a fost resuscitat la fata locului de echipajele medicale, dar din păcate fara succes. Femeia de 39 de ani a fost transportată la spitalul din Hunedoara cu răni grave, impreuna cu copii care din fericire prezentau răni uşoare. Toate victimele au fost transportate de către echipajele medicale ale SAJ Hunedoara”, mai transmite ISU Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.