O tânără din judeţul Hunedoara a predat Poliţiei aproape 50.000 de lei pe care i-a primit în plus la o casă de schimb valutar unde a schimbat 1.200 de euro, casiera dându-i, din greşeală, echivalentul în lei al sumei de 12.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, joi după-amiază, la sediul Poliţiei Petroşani a venit o femeie de 45 de ani, angajată a unei case de schimb valutar din Petroşani, care a reclamat că la locul său de muncă s-a prezentat o tânără care a solicitat schimbarea în lei a sumei de 1.200 de euro. Casiera a schimbat valuta, însă, din greşeală, i-a dat tinerei echivalentul în lei al sumei de 12.000 de euro.

”În urma sesizării, poliţiştii au început o serie de verificări, însă, la scurt timp, la sediul Poliţiei a venit o tânără de 22 de ani din oraşul Aninoasa, împreună cu un prieten, care a restituit întreaga diferenţă de bani pe care a primit-o în plus, dintr-o eroare a angajatei casei de schimb valutar. Tânăra a precizatcă, după ce a ajuns acasă, a constat că suma primită pentru convertirea valutei era mult mai mare decât i se cuvenea, motiv pentru care a revenit la Petroşani, solicitând poliţiştilor că restituie casierei diferenţa de bani, respectiv 48.816 lei”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.