O persoană a murit şi o alta a fost grav rănită într-un accident rutier produs, sâmbătă după-amiază, pe DN 7, în localitatea Veţel din judeţul Hunedoara, fiind implicate două TIR-uri şi un autoturism. Traficul rutier este blocat în zona accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază în localitatea Veţel, pe DN 7, între Deva şi Lugoj (judeţul Timiş).

În accident au fost implicate două autocamioane şi un autoturism în care se aflau două persoane. Persoanele din autoturism au rămas în încarcerate, fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru scoaterea acestora dintre fiarele maşinii.

Potrivit sursei citate, una dintre cele două persoane a decedat, iar cea de-a doua a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva.

Traficul rutier este blocat pe DN 7, în zona accidentului, circulaţia fiind deviată pe DJ 706A, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul rutier şi cine se face vinovat de producerea acestuia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.