O parte din acoperişul unui bloc de locuinţe din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, a fost luat de vânt, luni seară, din cauza vântului puternic. În cădere, elementele de construcţie au avariat un autoturism parcat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Hunedoara, un echipaj al Gărzii de intervenţie Lupeni şi membri ai CLSU Lupeni lucrează pentru a îndepărta bucăţile de acoperiş.
 
”Acoperişul unui bloc din Lupeni, cu o suprafaţă de aproximativ 60 mp, a fost dislocat de vânt şi trântit la pământ. Nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Elemente din structura acoperişului au avariat un autoturism ce era parcat în proximitatea imobilului. Un echipaj al Gărzii de intervenţie Lupeni şi membri ai CLSU Lupeni lucrează pentru segmentarea materialului lemnos din acoperis şi indepartarea tablei”, transmite ISU Hunedoara.
 
De asemenea, potrivit sursei citate, o parte din acoperiş a fost azvârlit de vânt pe o linie ferată necirculată. 
 
Până la ora 23.00, zona înaltă montană a judeţului Humedoara s-a aflat sub incidenţa avertizării cod roşu de fenomene meteo imediate caracterizate de viscol puternic, intensificari de vant de 140-145 km/h, zapada troienita şi vizibilitate redusă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.