Un incendiu a izbucnit, duminică, la un depozit de cărbune din zona oraşului Vulcan, judeţul Hunedoara, focul manifestându-se la cablurile exterioare de curent. Nu sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul se manifestă la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti Vulcan.

”Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan.  Intervine Detaşamentul Petroşani şi Garda de intervenţie Lupeni cu 3 autospeciale cu capacitate mare şi medie”, a anunţat ISU Hunedoara.

Un număr de 19 pompieri intervin pentru stingerea focului.

”Pompierii au reuşit să evite propagarea arderii la cărbunele depozitat în buncăre. Echipele de intervenţie au atacat incendiul, ce se manifestă la cablurile exterioare de curent, din două direcţii. Incendiul a fost limitat de actiunea celor 19 pompieri implicaţi în operaţiune”, mai transmite ISU Hunedoara.

Ca o măsură de siguranţă, a fost deplasat în zonă un echipaj de prim ajutor, deşi nu au fost raportate victime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.