Locomotiva unui tren de marfă care circula în zona oraşului Livezeni, din judeţul Hunedoara, s-a defectat, mecanicii sunând la numărul de urgenţe 112, după ce au observat că din aceasta iese fum. Traficul feroviar a fost oprit câteva zeci de minute din cauza acestui incident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit pompierilor din judeţul Hunedoara, vineri după-amiază, un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa că iese fum din locomotiva unui tren de marfă care circula în zona oraşului Livezeni.

Ajunşi la locul incidentului, pompierii au constatat că din cauza supraîncălzirii motorului a ieşit fum, dar că nu este nevoie de intervenţia lor.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Reprezentanţii CFR au decis să tracteze locomotiva defectă în gara Petroşani şi să trimită alta în locul acesteia.

Traficul feroviar a fost întrerupt câteva zeci de minute în zona incidentului, între Livezeni şi Petroşani, însă nu a fost afectat deoarece niciun tren nu era programat în perioada respectivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.