O femeie a murit şi o alta a fost rănită, vineri, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Accidentul rutier a avut loc în apropierea localităţii Măceu, pe DN 66, în judeţul Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Hunedoara, două victime au rămas încarcerate în urma accidentului produs pe DN 66, în apropierea localităţii Măceu, iar una dintre ele a murit.
 
"Un autoturism a intrat într-un cap de pod de pe marginea şoselei. La locul indicat s-au mobilizat pompierii Detasamentului Hunedoara cu o autospecială de descarcerare si o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Ajunşi la locul accidentului, pompierii au extras ambele victime din autoturism. Conducătorul maşinii, o femeie în vârstă de 42 de ani, a suferit leziuni, fiind transportată de urgenţă la spital. Pentru pasagera din dreapta, în vârstă de 75 de ani, s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajele SAJ, însă din păcate femeia nu a mai putut fi salvată”, transmite ISU Hunedoara.
 
Poliţiştii urmează să stabilească exact împrejurările în care a avut loc accest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.