Poliţiştii din judeţul Hunedoara au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi distrugere, după ce persoane necunoscute au furat cabluri electrice de la un telescaun nefuncţional de pe Vârful Straja.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În data de 16.11.2021, Poliţia Municipiului Lupeni am fost sesizată  despre faptul că, în data de 12.11.2021, persoane necunoscute au pătruns în pupitrul de comandă al telescaunului (nefuncţional) aflat în Vârful Straja, de unde au sustras mai multe bunuri. În urma sesizării, o echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat faptul că persoane necunoscute au pătruns în pupitrul de comanda al telescaunului T3, aflat în Vârful Straja, de unde au sustras mai multe bunuri”, transmite IPJ Hunedoara.
 
Potrivit poliţiştilor, hoţii au furat cabluri electrice. 
             
”În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că, în data de 11.08.2021, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în camera de forţă a aceluiaşi telescaun, de unde au sustras componente şi cabluri electrice, aspecte care nu au fost sesizate poliţiştilor la acea dată”, mai transmite IPJ Hunedoara.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, urmând ca hoţii să fie identificaţi, iar prejudiciul să fie recuperat. Deocamdată nu se cunoaşte valoarea prejudiciului. Aceasta va fi comunicată de cei care adiministrează instalaţia pe cablu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.