Poliţiştii din Hunedoara au deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, după ce un copil de 12 ani a ucis în bătaie doi câini, în urmă cu doi ani. Acum, imaginile au apărut în mediul online, iar poliţiştii s-au autosesizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"La data de 6 iunie 2022, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Hunedoara s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea unei fapte de natură penală, în urma unei postări în mediul online, în care se observă că două animale din specia canină sunt lovite în mod repetat şi ulterior ucise de către un minor”, transmite IPJ Hunedoara.
 
În urma verificărilor făcute la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un copil de 12 ani, din comuna Turdaş, a lovit în mod repetat cei doi câini, iar în urma loviturilor suferite, animalele au decedat. 
 
"Fapta ar fi fost săvârşită în anul 2020 şi înregistrată cu telefonul mobil de un alt  minor din comuna Turdaş, înregistrările fiind postate în mediul on-line la data de 06 iunie 2022”, mai transmite IPJ Hunedoara. 
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.