Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce au răpit o tânără de 22 de ani din Hunedoara, ei urmărind şi apoi blocând în trafic taximetrul în care se afla fata.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, doi tineri în vârstă de 19 şi 20 de ani au fost reţinuţi miercuri pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, iar joi vor fi duşi în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii au stabilit că cei doi tineri au urmărit în trafic un taximetru în care se afla o tânără în vârstă de 22 de ani, care mergea de la Deva către municipiul Hunedoara. În localitatea Cristur, unul dintre tineri a blocat cu maşina pe care o conducea autoturismul taxi, în timp ce celălalt a scos-o din taximetru pe tânără. Ea a fost urcată cu forţa în autoturismul celor doi şi a fost dusă la o pensiune din Haţeg.

La pensiune, spun poliţiştii, timp de o oră, tânărul în vârstă de 20 de ani a încercat să o convingă pe fată să continue relaţia cu el, întreruptă în urmă cu câteva luni. Doar când tânăra a acceptat, formal, cele solicitate, cei doi au fost de acord să o ducă în Hunedoara.           

Cei doi tineri au mai fost cercetaţi penal şi în cursul lunii august, fiind reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce poliţiştii au stabilit că au furat dintr-un imobil din comuna Veţel suma de 40.000 de lei, 200 de euro şi un laptop.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.