Poliţiştii din Hunedoara au făcut trei percheziţii la persoane suspectate de trafic internaţional de droguri, după ce acestea au transportat droguri în caşete pe care le-au înghiţit, suspecţii fiind depistaţi de către medicii din Cluj- Napoca, pe aeroport

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurii DIICOT din Hunedoara au descins la membrii unei grupări infracţionale, bănuite că ar fi introdus haşiş în ţară, sub formă de colete sau prin ingerare, pe care l-ar fi comercializat unor consumatori.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii Biroului Teritorial Hunedoara al D.I.I.C.O.T. au făcut percheziţii domiciliare în Hunedoara, Simeria şi Deva.

Percheziţiile vizează un grup de persoane suspectate de trafic internaţional de droguri de risc , şi anume haşiş.  

”Investigaţiile au relevat faptul că, unii dintre cei implicaţi s-ar fi aprovizionat cu haşiş din Spania, Maroc şi Malaga, introducând drogurile în ţară sub formă de colete sau prin ingerare de caşete, pe care le-ar fi comercializat în judeţul Hunedoara. În 14 aprilie, când membrii grupării au ajuns în ţară, în urma unui control efectuat de către medicii de specialitate din cadrul Spitalului de Urgenţă Cluj, pe Aeroportul Cluj-Napoca, s-a constatat că unul dintre ei avea în stomac o cantitate de haşiş sub formă de caşete”, se arată în comunicat.

La sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Hunedoara, au fost aduse pentru audieri patru persoane suspectate şi patru martori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.