Un copil de şase ani a murit, joi, în municipiul Hunedoara, după ce un bărbat a încercat să fure robinetul de pe o butelie aruncată la gunoi, însă aceasta a ricoşat şi l-a lovit pe copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Hunedoara, joi, un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa că s-a produs o explozie pe strada Mureş din municipiul Hunedoara.

Astfel, lângă o ghenă de gunoi, un bărbat a încercat sa fure un robinet de pe o butelie aruncată, însă în urma manevrării necorespunzătoare butelia a ricoşat, lovind un copil de şase ani aflat în apropiere.

În urma incidentului, copilul de şase ani a fost transportat cu o maşină privată la UPU Hunedoara, însă la spital medicii nu au mai putut face nimic pentru el, declarând decesul.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cum a ajuns butelia de oxigen acolo şi exact cum a avut loc accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.