Cele nouă persoane rănite în accidentul produs joi dimineaţă pe DN 7, la intrarea în Orăştie, în urma căruia a fost activat planul roşu de intervenţie, sunt internate în stare stabilă, în trei spitale din judeţul Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victimele se află internate în spitalele din Orăştie, Deva şi Hunedoara, potrivit unui comunicat al Inspectoraului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Astfel, la Spitalul Municipal Orăştie au fost duse patru vicime cu vârste cuprinse între 27 şi 37 de ani, stabile din punct de vedere hemodinamic. Acestea se află internate în secţia de chirurgie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La Spitalul de Urgenţă Deva au fost transportate trei victime, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani. Două persoane sunt stabile din punct de vedere hemodinamic, iar una este în stare mai gravă, fiind internată în secţia de neurochirurgie.

Şi la Spitalul Municipal Hunedoara au fost duse două dintre victimele accidentului. Acesea au între 18 şi 31 de ani, iar pentru una dintre cele două persoane s-a făcut radiografie, consult neurologic şi ortopedic.

Accidentul în urma căruia au fost rănite cele nouă persoane s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 7.20, pe DN 7, la intrarea în Orăştie, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Din primele informaţii, şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate în momentul în care a intrat pe drumul naţional şi s-a ciocnit cu un microbuz.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.