Bărbatul de 41 de ani din Hunedoara, care a ameninţat, bătut şi violat o taximetristă, a fost prins de poliţişti, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor IPJ Hunedoara, bărbatul de 41 de ani a fost prins de poliţişti pe raza municipiului Hunedoara şi a fost condus la sediul Poliţiei pentru a fi audiat.

”În jurul orei 14.00, în urma activităţilor investigative şi de căutare, poliţiştii hunedoreni au reuşit prinderea şi reţinerea, pe raza muninicipiului Hunedoara, a prezumtivului autor al infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi prezentat mâine judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Aceştia au explicat că, în noaptea de duminică spre luni, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie din localitate că în timp ce desfăşura activităţi de taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat sa il transporte in cartierul Hăşdat.

”Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii, unde, sub ameninţare, a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, transmite IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar în scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, au reuşit identificarea unui bărbat de 41 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptelor.

Pe numele barbatului a fost emis mandat de aducere, iar poliţiştii l-au căutat în întreg judeţul.

Bărbatul este recidivist pentru infracţiuni de viol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.