Un bărbat de 47 de ani a fost atacat de o haită de câini în incinta unei unităţi miniere unde se afla la muncă. Urechile bărbatului au fost mâncate de animale, iar pe corpul acestuia se pot observa urme de zgârieturi adânci şi muşcături.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Victima este un bărbat de 47 de ani care, marţi, se afla la locul de muncă, într-o unitate minieră, în zona Coroieşti din judeţul Hunedoara, când a fost atacat de o haită de câini.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan fac cercetări privind comiterea infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, în cazul unui bărbat care a fost muşcat de mai mulţi câini, în această dimineaţă. În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroieşti, a fost atacat şi muşcat de o haită de câini”, transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul atacat de haita de câini a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Vulcan unde i se acordă îngrijirile medicale necesare. Medicii vor trebui să reconstruiască urechile bărbatului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.