Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost împuşcat în timpul unei partide de vânătoare de mistreţi care a avut loc în zona localităţii Bulzeşti din judeţul Hunedoara. Victima a fost transportată la spital în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara, vineri, pe fondul de vânătoare Bulzeşti, un bărbat de 53 de ani a fost împuşcat accidental in zona abdomenului, în cursul unei partide de vânătoare.

”Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din primele verificări, au stabilit că partida de vânătoare în grup restrâns (la mistreţ) a avut loc in condiţii legale, atât victima, cât şi presupusul autor, un barbat de 59 de ani, fiind membri vânători şi posesori legali de armă”, se artă în comunicat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta urmand a stabili circumstanţele concrete ale producerii incidentului.

Barbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean din Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.