Bărbatul care a trântit la pământ un copil, duminică, într-un parc din Hunedoara, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea a trei infracţiuni şi va fi prezentat unei instanţe de judecată cu propunere de arestare preventivă. Copilul, care are 13 ani şi este rudă prin alianţă cu agresorul, este în spital, având o fractură în zona occipitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, care instrumentează cazul agresiunii care a avut loc duminică, într-un parc din oraşul Hunedoara, l-au reţinut pentru 24 de ore pe bărbatul care a dat de pământ cu un copil, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai IPJ Hunedoara.
 
Luni după-amiază. el va fi dus în faţa unei instanţe de judecată, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de infracţiunile de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Dosarul a fost deschis după ce poliţiştii au primit un apel la 112 care anunţa agresiunea. 
 
Copilul agresat, care a fost ridicat şi apoi trântit violent de asfalt, are 13 ani şi se află în continuare internat, el fiind dus la spitalul din Deva. 
 
Surse apropiate anchetei au declarat că băiatul a suferit o fractură în zona occipitală. El este un apropiat al agresorului, fiind fiul surorii concubinei acestuia au precizat sursele citate.
 
Incidentul a avut loc duminică după-amiază. În imaginile care au surprins agresiunea şi care au fost postate pe reţelele de socializare se vede cum bărbatul se îndreaptă către copil, îl ridică şi dă cu el de pământ, copilul rămânând imobilizat. 
 
Un incident similar s-a întâmplat, în toamna anului trecut, într-un parc din judeţul Timiş.  
 
Părinţii unei fetiţe de şase ani l-au luat la bătaie pe un băiat de 13 ani care le-ar fi lovit fiica cu o minge. Imediat după incident, fetiţa a mers acasă şi le-a spus părinţilor despre ceva întâmplate. Mama copilei a mers în parc şi l-a luat la bătaie pe adolescent. Copilul a încercat să se apere, dar a fost trântit la pământ de femeie.
 
După ce a fost lovit de mama fetei, tânărul a fost luat la bătaie şi de tatăl acesteia, care l-a ridicat pe tânăr în aer şi apoi l-a trântit la pământ.  În urma impactului, băiatul şi-a rupt clavicula.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal, dar au renunţat la cercetări după ce părinţii minorilor s-au împăcat şi şi-au retras plângerea. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.