Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, joi seară, la locul de muncă, fiind strivit de tampoanele a două vagoane care urmau să intre pe linia de revizie, la Simeria. Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Hunedoara a deschis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, Sorin Istrate, a declarat pentru News.ro că un accident de muncă a avut loc în curtea unei societăţi comerciale din Simeria.

”A deraiat un vagon de cale ferată în curtea SC Reva SA Simeria, parte a Grupului Feroviar Român. Un bărbat de 55 de ani, manevrant, angajat al TEF Logistica Feroviară SRL din Bucureşti, a fost prins între tampoanele a două vagoane. Muncitorii formau o linie de vagoane pentru a le introduce pe linia de revizie, în hală”, a declarat Sorin Istrate.

Potrivit acestuia, instituţia a deschis o anchetă pentru a stabili dinamica accidentului, dar şi dacă au fost respectate toate normale de protecţia muncii.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.