Hotelul care a fost cuprins de un incendiu, în noaptea de joi spre vineri, la Timişoara a fost amendat în trecut de pompieri, după ce au constatat mai multe nereguli. Deocamdată, nu a fost stabilită cauza incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, în evidenţele instituţiei apare emisă o autorizaţie de securitate la incendiu încă din 2001.

”În evidenţele ISU Timiş apare emisă o autorizaţie de securitate la incendiu cu numărul 645320 din 26.06.2001 ( Hotel Roma plus restaurant plus terasă). Pe timpul cercetării la faţa locului pentru stabilirea cauzei de incendiu se va verifica şi valabilitatea autorizaţiei şi dacă s-au adus modificări constructive sau de destinaţie. Dacă autorizatia nu poate fi prezentată în original, aceasta va deveni nulă de drept. În 2016 au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă pentru neregulile constatate în urma controlului”, a transmis ISU Timiş.

Pompierii au făcut publice şi motivele sancţiunilor.

”Principalele nereguli constatate au fost neverificarea instalaţiei electrice de către personal specializat, lipsa detectorului de gaz din bucătărie, nu a fost asigurată întreţinerea şi verificarea iluminatului pentru evacuarea din clădire”, mai transmite ISU Timiş.

Pompierii verifică acum cauzele producerii incendiului de la Hotel Roma din Complexul Studenţesc din Timişoara.

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la Hotel Roma aflat în complexul Studenţesc din Timişoara. Mai întâi, focul a pornit la terasă şi s-a extins până la mansardă. Oamenii aflaţi în hotel s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de pompieri şi nimeni nu a fost rănit.

Pompierii au intervenit cu şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi peste 30 de pompieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.