Pompierii din Harghita au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins şapte garaje şi un transformator, în localitatea Siculeni. Acţiunea de lichidare a incendiului, care continuă miercuri dimineaţă, durează de peste şapte ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a fost anunţat la scurt timp după miezul nopţii, persoana care a cerut sprijinul pompierilor anunţând că este vorba despre un incendiu  izbucnit la o anexă, cu pericol de propagare la o staţie transformator electric,  în localitatea Siculeni. 
La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta la şapte garaje şi la transformatorul electric de pe stâlpul stradal, informează ISU Harghita. 
La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pompierilor profesionişti alăturându-li-se şi cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Siculeni.
Miercuri dimineaţă, echipajele continuă să acţioneze pentru lichidarea în totalitate a incendiului şi pentru înlăturarea efectelor negative.
În urma incendiului, a cărui cauză nu a fost stabilită încă, nu au fost raportate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.