Un incendiu puternic, cu degajări importante de fum, a cuprins, vineri după-amiază, o hală dezafectată situată în municipiul Gheorgheni, judeţul Harghita. Autorităţile au transmis mesaj RO-Alert din cauza fumului dens. La locul intervenţiei au fost trimişi pompierii militari, dar şi voluntari din patru localităţi din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul s-a extins pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi, flăcările distrugând acoperişul unei hale scoase din uz, dar şi aproximativ 10 metri pătraţi din acoperişul unui depozit din apropiere, 20 de metri pătraţi din acoperişul unei staţii de transformare.
 
”Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert”, informează ISU Harghita.
 
La locul incendiului acţionează echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu 3 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijinul acestora au fost trimise serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Lăzarea, Ditrău, Joseni şi Remetea.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este localizat şi nu mai prezintă pericol de propagare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.