Un incendiu a izbucnit, joi, într-un apartament dintr-un bloc din Praid, judeţul Harghita, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Proprietarul a suferit arsuri la picioare, fiind preluat de un echipaj de Ambulanţă. Un număr de 22 de persoane au fost evacuate din imobil, din cauza degăjărilor mari de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Harghita, un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui imobil din localitatea Praid. Acolo s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi autoscara mecanică, precum şi un echipaj SAJ Corund.

”Din primele informaţii este o victimă, proprietarul, care prezintă arsuri la membrele inferioare, fiind preluat de către echipajul SAJ aflat la locul evenimentului”, a arătat sursa citată.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 15 metri pătraţi, cu degajări mari de fum în tot apartamentul şi pe casa scării. Au fost evacuate preventiv 22 de persoane.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru lichidare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.