Un autoturism care circula, vineri seară, pe DN 13A, în zona vârfului Calonda, judeţul Harghita, a căzut circa 30 de metri într-o prăpastie, patru persoane fiind rănite şi transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul rutier s-a produs pe DN 13 A, între localităţile Lupeni şi Corund, vârful Calonda, unde un autoturism a ieşit de pe şosea şi a căzut circa 30 de metri într-o prăpastie.

Acolo au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi 2 echipaje SAJ. De asemenea, au fost alertaţi şi salvamontiştii.

”Sunt 5 persoane implicate, neîncarcerate, din care 4 sunt rănite, conştiente. O victimă a fost preluată de echipajul SMURD, una de echipajul SAJ Corund şi 2 de SAJ Odorheiu Secuiesc. Cele 4 victime vor fi transportate la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a precizat ISU Harghita.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.