Un accident în care au fost implicate trei maşini s-a produs, luni, pe DN 12, în judeţul Harghita. Patru persoane au fost rănite, între care un copil de un an. Acesta împreună cu mama sa au fost deja transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 12 Miercurea Ciuc-Gheorgheni, la ieşire din localitatea Izvoru Mureşului, judeţul Harghita, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule”, a transmis Centrul Infotrafic.  

Sursa citată a precizat că traficul este complet blocat.  

”Echipajele sosite la locul accidentului au identificat patru victime, trei adulţi şi un copil, în jur de un an. Copilul şi doi adulţi au fost scoşi din autoturism. În aceste momente, se intervine pentru descarcerarea unei victime, de sex feminin”, a transmis ISU Harghita.  

Sursa citată a precizat că două victime, mamă şi copil, au fost preluate de un echipaj SAJ, fiind transportate la Spitalul Municipal din Gheorgheni. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.