Zece grenade defensive care datează din perioada celui de- al Doilea Război Mondial au fost descoperite în incinta fostului cinematograf Perla din staţiunea Sinaia. Zona a fost izolată, iar muniţia a fost ridicată în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cele zece grenade au fost descoperite de către angajaţi ai Primăriei Sinaia, în timp ce igienizau postul de comandă de sub fostul cinematograf, a declarat pentru News.ro city-managerul oraşului Sinaia, Marian Panait. Acţiunea de igienizare a fost făcută în condiţiile în care clădirea a fost revendicată şi retrocedată şi trebuia predată noului proprietar. 
Autorităţile au acţionat protocolul de ridicare şi neutralizare sub comanda Serviciului de Protecţie Civilă a Primăriei Sinaia, iar Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova  a finalizat acţiunea. 
„Politia Sinaia şi Politia Locală Sinaia au asigurat prompt perimetrul, încât acţiunea a avut parte de un climat de normalitate în rândul populaţiei”, a menţionat oficialul Primăriei Sinaia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.