Un bărbat de 44 de ani a murit, luni, după ce a fost strivit de un copac tăiat de un coleg de serviciu, în localitatea Baia de Fier din judeţul Gorj. Poliţiştii anunţă că au deschis o anchetă, evenimentul fiind încadrat ca accident de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că trei bărbaţi,  cu vârste de 42, 44 şi 46 de ani, din comunele Baia de Fier şi Polovragi,  angajaţi ca muncitori la o societate comercială, desfăşurau activităţi de exploatare forestieră, pe raza comunei Baia de Fier. În acest context, bărbatul de 44 de ani a fost găsit fără semne vitale, fiind rănit de un copac tăiat cu drujba de bărbatul de 42 de ani”, informează Poliţia judeţeană Gorj. 
Cazul a fost adus la cunoştinţa autorităţilor în urma unui apel la 112. Trupul neînsufleţit al muncitorului a  fost dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea realizării necropsiei. 
Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.