Furtuna care s-a abătut asupra judeţului Gorj a doborât zeci de copaci şi a luat pe sus trei acoperişuri. Vântul puternic a provocat avarii pe reţeaua de alimentare cu energie electrică, la Târgu Jiu Spitalul Judeţean de Urgenţă fiind afectat de pana de curent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Bilanţul ISU Gorj arată că în Târgu Jiu ai fost luate de vânt două acoperişuri, iar în localitatea Hurezani un acopriş a fost luat de vânt.
Rafalele de vânt au doborât 28 de copaci în Târgu Jiu, Motru, Tismana, Turceni, Cătunele, Broşteni, Alimpeşti, Slivileşti, Săuleşti, Vladimir, Brăneşti.
La Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu alimentarea cu electricitate a fost oprită, intrând în funcţiune generatorul unităţii sanitare.
ISU a trimis la spital un generator de mare capacitate, însă nu a fost nevoie de conectarea acestuia, întrucât avaria a fost rezolvată rapid.
Reprezentanţii ISU precizează că pacienţii nu au fost în pericol din cauza penei de curent.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.