Un tânăr în vârstă de 26 de ani, plecat de acasă de luni şi ale cărui semnalmente au fost făcute publice miercuri, când Poliţia a solicitat sprijinul populaţiei pentru depistarea lui, a fost găsit mort, vineri, în albia unui râu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cadavrul unui tânăr de 26 de ani din municipiul Târgu Jiu a fost găsit vineri, în albia râului Amaradia, pe raza municipiului Târgu-Jiu. 
Tatăl bărbatului anunţase la Poliţie că acesta nu a mai venit acasă de luni. Miercuri, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj făcuseră publice semnalmentele şi fotografia bărbatului, făcând apel la persoanele care îl văd să anunţe autorităţile. 
În paralel, poliţişti, jandarmi şi pompieri au făcut căutări, trupul neînsufleţit tânărului fiind găsit, vineri, 
„Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă, urmând a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţene Gorj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.