Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă, în localitatea Polovragi, judeţul Gorj, unde un microbuz a intrat într-un parapet din beton. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj,  Florin Chisim, accidentul a avut loc în localitatea Polovragi, iar primele date de la faţa locului arată că şoferul unui microbuz de călători a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul a intrat frontal într-un parapet din beton. 
 
În urma impactului, şase persoane au fost rănite, autorităţile declanşând planul roşu de intervenţie.
 
La ora transmiterii acestei ştiri cele şase victime au fost scoase din vehicul şi sunt evaluate medical.
 
La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe ale Serviciului Judeţean Gorj, o ambulanţă SMURD, una pentru transportul victimelor multiple şi două echipaje de descarcerare.
 
UPDATE: În microbuz se aflau şase persoane: doi bărbaţi, două femei şi două fetiţe in vârsta de 10 şi 14 ani. Conducătorul auto a rămas încarcerat fiind nevoie de interventia pompierilor militari pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate.
 
Pompierii militari au intervenit pentru scoaterea din autovehicul a victimelor şi acordarea primului ajutor calificat. Toate victimele erau conştiente, au fost stabilizate hemodinamic şi transportate ulterior la spital
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.