Patru persoane au fost rănite într-un accident produs sâmbătă în judeţul Gorj, unde un şofer băut a pierdut controlul asupra direcţiei iar maşina la volanul căreia se afla s-a izbit de parapetul de beton de pe marginea drumului după care a ricoşat într-un gard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe drumul naţional 66, în localitatea gorjeană Vârt. 
„Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că, un tânăr de 26 de ani, din comuna Costeşti, judeţul Vâlcea în timp ce conducea un autoturism din direcţia Târgu-Jiu-Rovinari, în condiţii ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu parapeţi din beton, ulterior ricoşând în gardul unui imobil. În urma impactului a rezultat rănirea  conducătorului auto, precum şi a altor trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 şi 44 de ani, din judeţul Gorj şi judeţul Vâlcea, aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite Poliţia judeţeană Gorj. 
Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest,  rezultatul indicând o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.