Un tânăr în vârstă de 20 de ani din judeţul Gorj a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, într-un dosar de omor şi lipsire de libertate în mod ilegal. El este acuzat că şi-a ucis fosta iubită, o fată de 19 ani. Tânărul a urcat trupul fetei în maşină şi a fugit la Târgu Jiu, parcând autoturismul în curtea unei cunoştinţe. Acolo a fost găsită fata de către anchetatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au reţinut, joi, începând cu ora 12.00, pentru o perioadă de 24 de ore, un tânăr în vârstă de 20 ani care este principalul suspect într-un caz de omor, victima fiind o tânără de 19 ani, a declarat pentru News.ro prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Mihaela Ciobanu. 
 
Crima a fost descoperită în noaptea de miercuri spre joi şi a avut loc în comuna Baia de Fier, mobilul faptei fiind gelozia. 
 
Martori din localitate au sunat la 112 în repetate rânduri, după miezul nopţii, anunţând că are loc un conflict. Un prim apel a fost dat la 112, la ora 00:23. Trei minute mai târziu, la ora 00:26 aceeaşi persoană  revenit cu un alt apel, precizând că femeia a fost înjunghiată. La 00:30 altă persoană a sunat la 112 şi a anunţat că agresorul a urcat-o pe victimă întrun autoturism BMW şi că încearcă să urmărească autoturismul acestuia.
 
Între timp, bărbatul a reuşit să ajungă la Târgu Jiu, unde a parcat maşina în curtea locuinţei unei cunoştinţe. Acolo, pe bancheta din spate a maşinii, un echipaj de poliţie a identificat în maşina parcată şi a găsit, pe bancheta din spate victima care avea mai multe leziuni în zone vitale, fiind declarată decedată. 
 
Anchetatorii presupun că bărbatul a înjunghiat-o, după care a urcat-o în maşină unde fata a murit. Necropsia va arăta cauza morţii.  
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a informat, joi, că în urmă cu două luni victima reclamase la poliţie faptul că era ameninţată de către fostul său iubit. 
 
„Pe data de 18 mai a.c., tănăra, care locuia fără forme legale în comuna Baia de Fier, a depus o plângere in care sesiza ca ar fi fost ameninţată de tânărul de 20 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare”; a transmis poliţia judeţeană Gorj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.