O femeie în vârstă de 32 de ani a fost depistată şi ridicată de către poliţiştii gorjeni, după ce a fost condamnată la peste cinci ani de detenţie. Ea are de ispăşit pedeapsa pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, după ce şi-a atacat cu un cuţit fostul concubin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În după-amiază zilei de 11 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat pe raza localităţii Bâltei, sat Peşteana-Jiu, o femeie, în vârstă de 32 de ani, pe numele căreia Tribunalul Gorj a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, anunţă, vineri, Poliţia Judeţeană Gorj.
 
Condamnata are de executat o pedeapsă de 5 ani şi 2 luni de închisoare, fiind găsită vinovată pentru faptul că a încercat să-mi omoare fostul partener de viaţă.
 
Femeia l-a atacat pe acesta cu un cuţit, provocându-i leziuni grave. Condamnata a fost încarcerată la Penitenciarul Târgu Jiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.