Poliţiştii din Gorj au oprit, pe un drum naţional din judeţ, două autoturisme, unul tractat de altul, care aveau acelaşi număr de înmatriculare. Verificările au arătat că autoturismul tractat era înscris în circulaţie, dar cu alte numere, motiv pentru care poliţiştii au deschis dosar penal vizând infracţiunea de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cele două autoturisme au fost oprite pentru control, joi, de către, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari, pe drumul naţional 66, în Rovinari.
 
Conform poliţiştilor, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din oraşul Băile Herculane, judeţul Caraş Severin, tracta un alt autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi localitate, având aplicate plăcuţele cu numărul de înmatriculare identice cu cele ale autoturismului condus de tânărul de 22 de ani.
 
„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că numerele de înmatriculare aparţineau autoturismului condus de tânărul de 22 de ani, iar autoturismul tractat era înmatriculat în circulaţie cu alte numere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare”, informează, vineri, Poliţia Judeţeană Gorj.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.