Doi bărbaţi din judeţul Gorj care deţin legal arme de vânătoare sunt cercetaţi de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi braconaj cinegetic. În urma unor percheziţii făcute la locuinţele celor doi, anchetatorii au descoperit zeci de kilograme de carne de vânat, dar şi trofee şi resturi de animale, unul dintre trofee provenind de la o capră neagră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cei doi suspecţi sunt din comuna Baia de Fier, au vârste de 38, respectiv 41 de ani şi deţin legal arme de vânătoare. Ei se află în atenţia autorităţilor judiciare de mai mult timp, iar în cadrul dosarului penal deschis de poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Gorj anchetatorii au făcut două percheziţii la domiciliile lor.
 
În urma descinderilor, poliţiştii au identificat şi ridicat trei arme de vânătoare care, deşi erau deţinute legal, au fost folosite pentru braconaj, precum şi peste 180 de cartuşe de vânătoare. La locuinţele celor doi au fost, de asemenea, descoperite 30 de kilograme de carne de vânat, trofee de cerb, capră neagră şi urs, o piele de lup cu trunchi şi cap, precum şi alte bunuri folosite la comiterea infracţiunilor.
 
Cei doi sunt cercetaţi în libertate pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi braconaj cinegetic, dosarul fiind coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.