Cinci persoane, între care un bebeluş de şapte luni, au ajuns la spital, marţi după-amiază, în urma unui accident rutier produs în judeţul Gorj. Primele date arată că starea copilului nu este gravă, el având, la o primă evaluare, leziuni minore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs marţi, în jurul orei 16:00, în localitatea Licurici din judeţul Gorj, fiind implicate trei autoturisme.

În urma impactului frontal, una dintre maşini a ieşit în afara carosabilului.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă Gorj, o persoană a rămas încarcerată în una dintre maşini, fiind scoasă de către echipajele specializate în descarcerare.

În total, cinci persoane au nevoie de îngrijiri medicale, în urma accidentului. Este vorba despre un copil de şapte luni, două femei cu vârste de 23 şi 43 de ani şi un bărbat în vârstă de 23 de ani, aflaţi în unul dintre autoturisme. Primele date arată că bebeluşul nu are leziuni grave.

A cincea victimă este un bărbat de 53 de ani aflat în alt autoturism.

La locul accidentului au intervenit două echipaje de descarcerare şi patru ambulanţe SMURD şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.