Un bărbat în vârstă de 48 de ani dintr-o localitate gorjeană este cercetat penal pentru infracţiuni de violenţă în familie şi încălcarea ordinului de protecţie după ce şi-a agresat soţia, de care nu avea voie să se apropie, pe numele său fiind emis un ordin de restricţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, când o femeie de 48 de ani din comuna Băleşti a cerut ajutorul poliţiştilor, reclamând că soţul său, care avea interdicţia de a se apropia de ea, a revenit la domiciliu, fiind agresiv.
Potrivit poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 48 de ani, pe numele căruia judecătorii emiseseră un ordin de protecţie valabil 6 luni, a mers la domiciliul soţiei şi a bătut-o pe femeie, aceasta fiind dusă la spital.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.
Acesta nu este singurul caz de violenţă în familie reclamat la poliţia din Gorj weekend-ul trecut.
Poliţiştii din Târgu Jiu au reţinut un bărbat de 39 de ani care şi-a bătut soţia, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool. Acesta este cercetat în stare de libertate.
În ambele dosare, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.