Un bărbat a murit, marţi, într-o pădure din judeţul Gorj, după ce trunchiul unui copac de mari dimensiuni a căzut peste utilajul în care se afla. Echipajele de salvare ajunse acolo nu au putut decât să constate decesul. Surse locale au declarat că incidentul a avut loc în timp ce bărbatul aflat în utilaj încerca să scoată copacul din rădăcină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc, marţi, într-o zonă forestieră din comuna Săuleşti din judeţul Gorj, unde un bărbat a fost strivit într-un utilaj peste care a căzut un copac de mari dimensiuni. Echipaje de salvare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul de Ambulanţă au fost trimise acolo, însă nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului, care era strivit în utilaj. 
 
Surse locale au declarat pentru News.ro că victima avea leziuni foarte grave în zona capului. Aceleaşi surse au precizat că evenimentul a avut loc în condiţiile în care bărbatul mort, împreună cu o altă persoană, au încercat să scoată copacul din rădăcină, iar în timp ce excavau pomul s-a înclinat şi a căzut peste utilaj. 
 
La ora transmiteri acestei ştiri, echipajele de intervenţie acţionează pentru scoaterea trupului neînsufleţit dintre fiarele utilajului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.