Un bărbat din judeţul Gorj a fost atacat de un urs, duminică dimineaţă, în timp ce participa la o partidă de vânătoare. Acesta a suferit mai multe plăgi la mâini şi la coapse, precum şi o fractură la antebraţ şi a fost dus la Spitalul din Târgu Jiu, medicii de la această unitate solicitând transferul la un spital din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, în timpul unei partide de vânătoare organizate în localitatea Leleşti. Un urs i-a atacat pe vânători, un bărbat fiind rănit. 
Vânătorul, in vârstă de 58 de ani, originar din localitatea Stăneşti, a fost dus la unitatea de primiri urgenţe a spitalului din Târgu Jiu, el suferind mai multe plăgi la mâini şi coapse. 
„În urma investigaţiilor medicale efectuate în UPU, s-a stabilit că bărbatul are şi o fractură la antebraţ. Starea sa de sănătate este stabilă. Pacientul va fi transferat la Bucureşti, la Chirurgie plastică - Spitalul Floreasca”, au transmis reprezentanţii Spitalului din Târgu Jiu.
Oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au declarat pentru News.ro că la locul evenimentului au intervenit pompieri, o ambulanţă şi salvamontişti, precizând că nu a fost emis mesaj RO-alert pentru că incidentul s-a produs în mediul natural al animalului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.