Poliţiştii din Gorj au făcut, joi, descinderi la cinci adrese din municipiul Târgu Jiu, într-un dosar în care fac cercetări care vizează infracţiunilor de proxenetism şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Anchetatorii aveau indicii că un bărbat de 25 de ani din municipiu deţine ilegal arme, iar în urma percheziţiilor au fost descoperite atât arme letale, cât şi muniţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au descoperit mai multe arme letale la două locuinţe folosite de un bărbat de 25 de ani din Târgu Jiu, suspectat de proxenetism şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.
 
”În urma percheziţiilor, la domiciliul unui bărbat, de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu şi la o altă locaţie deţinută, tot în localitate, de acelaşi bărbat, au fost descoperite şi ridicate o armă letală de vânătoare cu ţevi lungi şi lise, juxtapuse, calibru 12 mm, două arme letale cu tevi scurte, tip pistolet, calibru 6,35 mm, fără serii de identificare, 8 cartuşe de vânătoare cu alice, calibru 12 mm având capsa nepercutată şi 17 cartuşe cu glonţ calibru 6,35 mm cu capsa nepercutată”, informează Poliţia Judeţeană Gorj.
 
În dosarul în care bărbatul este cercetat şi pentru proxenetism, anchetatorii ai identificat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj o femeie în vârstă de 27 de ani, pe care suspectul o exploata sexual, însuşindu-se banii pe care acesta îi obţinea prostituându-se
 
În urma audierilor tânărul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, urmând ca procurorii să decidă dacă solicită mandat de arestare preventivă pe numele lui.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.